Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Бившето гадже на Андрей в "Дансинг старс"

отпечатай новината

27.02.2013 09:45 | Видян 3763 пъти

Бившето гадже на Андрей в

Маргарита Будинова е единствената професионална танцьорка в "Дансинг старс" по Нова тв, която се снима в рекламен кадър на шоуто с превръзка на очите, пише 24 часа.

Това не е трик към зрителите да не разпознаят в нея гаджето на Андрей Арнаудов, защото от доста време двамата вече не са заедно. Никой от тях обаче не ще да обсъжда личния си живот с медиите.

Причината за превръзката е, че по време на пробните снимки на танцовото шоу балерината има конюнктивит. Очите са силно възпалени - има болки, много са зачервени и сълзят. Затова тя си слага черна дантелена връзка на лицето. Първо, защото пречат светлините от мощните прожектори в студиото, и второ - за да ги предпази от замърсяване. Будинова обаче вижда всичко през дантелата и без проблем изпълнява сложните стъпки от хореографиите.

Маргарита и още 13 танцьори ще сформират общо 14 двойки заедно с популярни лица.

Повечето от професионалистите вече са танцували в предните два сезона на "Дансинг старс", които излъчваше Би Ти Ви. Най-известни сред тях са Атанас Месечков, партньорът на Виолета Марковска, и Яна Акимова, която по време на предаването започна връзката си с певеца Орлин Павлов .

Тв водещата Венета Райкова и Део са част от звездите, които ще танцуват в третия сезон, а Илияна Раева в качеството си на жури ще оценява хореографиите на танцовите двойки.

Нико Тупарев с компанията си "Олд скул" отново е поканил за водеща Александра Сърчаджиева. Актрисата беше лице и на епизодите на "ВИП Брадър" през есента.

В шоуто ще танцуват още Трендафил Сърмов, Светлин Димитров, Елена Добрикова, Ралица Мерджанова, Живко Иванов, Калоян Иванов, Лили Величкова, Петя Димитрова, Петьо Стоянов, Георги Ганев и Екатерина Драганова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !