30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Слави пак драпа за политик

отпечатай новината

08.03.2013 16:45 | Видян 1755 пъти

Слави пак драпа за политик

Според упорит слух, циркулиращ в коридорите на Би Ти Ви от няколко седмици, Дългия пак има мераци за политическа кариера. Той възнамерявал да провежда агитация предимно сред млади хора и вече си бил направил списък с ВУЗ-ове, които да посети. В университетите щял да изнася програмни речи пред студентите.

Мълвата намери потвърждение с изненадващата визита на Трифонов при бъдещи инженери. Учиндолецът посети Техническия университет в столицата и когато видя, че в залата са дошли и тв репортери, скочи срещу камерите. Той не позволи нито един оператор да остане на срещата, обявявайки, че не желае публичност.

Преди време Трифонов се натискаше за поста културен министър, но по разбираеми причини той му бе отказан. Сега пак гледал към министеркия стол, защото имал уверението на една от политическите сили, че ще му бъде даден.

Слави има много сериозен мотив да се кандидатира за предстоящите парламентарни избори, твърдят запознати. Дългия смятал, че ако постигне успех в политиката, ще натрие носа на Бойко Борисов. Навремето двамата бяха първи приятели и дори ходеха на кино заедно.

После обаче развалиха дружбата си и станаха непримирими врагове. Първото кандидатиране на Слави за депутат бе още в зората на демокрацията, отбелязват па-метливи наблюдатели на процесите в страната. По онова време учиндолецът бе вписан в про-ектолистите на Народно движение „Ку-ку" формацията имаше шанс за добро представяне на вота, но съдът й отказа регистрация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !