Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Не очаквай очакваното от новото явление в Бг хип хоп културата

отпечатай новината

12.03.2013 09:45 | Видян 1380 пъти

Не очаквай очакваното от новото явление в Бг хип хоп културата

На 13-ти март в клуб „Gramophone” ще се проведе първото събитие от новата парти платформа High Society по идея на BG HIP HOP AWARDS. Зад новия проект застанаха утвърденият лейбъл Sniper Records и новаторите от Monster Hip Hop Party, които обединяват усилия и артисти за новата парти платформа High Society Party, която ще започне своето клубно турне с подкрепата на водка Nemiroff и марката с най-лудите промоции Jagermeister.
Организаторите на BG HIP HOP AWARDS цяла година ще дават поле за изява на всички нови и утвърдени лица от хип хоп сцената, за да ги мотивират за наградите през 2014 г.

Sniper Records ще покажат за пореден път, че са най-добрите в хип хоп индустрията, а  екипът  на Monster Pool Party ще бъде новият стратегически партньор на High Society .

От сянката на бг хип хопа на сцената за първи път на клубно участие излиза Slim, който обещава голямото завръщане тази година заедно със Sniper Records. Другата изненада е DEE а.к.а D-Flow, който ще изпълни парчета от предстоящия му хитов албум. Най-доброто МС на България за 2012 г. Aelx P ще дойде за първото парти от платформата High Society в навечерието на откриването на неговия собствен клуб. Освен тях на сцената в клуб „Gramophone” феновете ще видят световния Beatbox шампион за 2012 г. Skiller, сензацията на бг хип хопа F.O., новите лица Скандау, все по-актуалният Honn Kong и любимите Ice Cream.

За бийтовете на вечерта ще се погрижат най-любимият DJ/Selector на България за 2012 г. DJ Ray Bon, DJ Lil’ Mama, DJ David а.к.а DVD, & DJ Fail.

Host на вечерта е Negy от FARS.
Клуб „Gramophone” 13-ти март, 23:00 часа High Society Party - само за ценители.


Видео: http://www.youtube.com/watch?v=LHCyHjYJrmY  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !