Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Мистър България на свобода

отпечатай новината

12.03.2013 09:30 | Видян 1800 пъти

Мистър България на свобода

Мистър България 2003 Мирослав Йончев е вече на свобода, съобщи ПИК. Той се замеси в скандала с ВИП проститутките, заради който бе задържан и Антон Петров-Хамстера.

Днес съдът реши да освободи под парична гаранция от 5000 лв. красивия момък, като прокурорите казаха, че няма да обжалват това решение.

Мирослав излиза на свобода точно, когато загуби баба си. Агенция ПИК се свърза с майката на освободения мъж – Стефка, която бе съкрушена от загубата на родителката си и не успя да се зарадва на освобождаването на сина си. “Честно да ви кажа, дори не вярвам, че ще го видя на свобода. Не искам да говоря по тази тема, сега съм в шок, защото загубих майка си, извинете ме”, каза тъжно Стефка.

Според адвокатите на Йончев, красавецът е търкал незаслужено нара в килията си. Юристите бяха категорични, че прокурор Момчил Момчев е притиснал манекенката Ралица Тодорова, която натопи Хамстера и Мистър България. Те изтъкнаха, че Йончев има чисто минало и представя страната ни пред света.

Анонимен свидетел номер 6 топил най-сериозно Мирослав Йончев. Той казал, че над 100 човека работили с обвиняемия.

Антон Петров–Хамстера, “Мистър България 2003″ Мирослав Йончев и Цветко Цветков бяха арестувани в началото на юли по обвинение, че са организирали престъпна група за трафик на хора и за склоняване към проституция. Според разследващите, модната агенция на Йончев е използвана като параван за трафика на жени. Тези изводи се правят въз основа на свидетелските показания на Мис Свят 2008 Ралица Тодорова, Камелия Хасан, Светлин Иванов и анонимен свидетел № 5.

Досъдебното производство е образувано през 2010 г. от Софийската градска прокуратура (СГП) срещу неизвестен извършител.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !