12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Явор Бахаров влюбен в Александра Тюркмен

отпечатай новината

13.03.2013 15:30 | Видян 5166 пъти

Явор Бахаров влюбен в Александра Тюркмен

Явор Бахаров е влюбен Александра, по-голямата дъщеря на бизнес дамата Адриана Тюркмен и покойния Филип Найденов-Фатих. Синеоката брюнетка и по-малкият брат на Захари Бахаров са неразделни. Когато е свободен, къдравелкото я чака пред НАТФИЗ, където тя учи актьорско майсторство в класа на Стефан Данаилов, информира Стандарт.

Чаровната девойка тези дни споделя с приятеля си мощната му предпремиерна треска - Явор на 19 март излиза за първи път като Ромео в Армията, а Жулиета там е Радина Кърджилова. На 21 март по Канал 1 пък ще се завърти първият епизод от "Недадените". В историческата сага за спасяването на българските евреи Явор играе ролята на фашизиран антисемит. Всички казват, че момчето, което стартира съвсем плахо тв кариерата си в "Стъклен дом", сега стои доста по-сериозно.

След като се раздели с Луиза Григорова, Явор се явяваше по купони и турнета с различни момичета, но явно нито една от тях не е успяла трайно да се настани в сърцето му. Хубавица от Пловдив се домогваше до чувствата му, докато той репетираше под тепетата в "Крал Лир". Самата Луиза надали ще ревнува от госпожица Тюркмен, защото твърди, че отново е щастливо влюбена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !