Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Петко и Яна тренират нощем

отпечатай новината

14.03.2013 13:15 | Видян 3482 пъти | Гласували 2

Петко и Яна тренират нощем

Петко Димитров и Яна Акимова са новите фаворити на публиката и журито в „Денсинг старс". Двамата вече се виждат като сигурни финалисти, след като са единствените, около които се завъртя сочна интрига в предаването. Още с първата им изява те взривиха страстите с интимни прегръдки и целувки, заради които се заговори, че скоро може да са повече от партньори на сцената.

Според запознати Петко и Яна сами решили да насочат вниманието на публиката в тази посока, за да са по- интересни и сега били доволни от развитието на интригата. Това била и причината да тренират заедно предимно нощем. Танцьорката сама се похвали, че напоследък редовно вечеряла с бизнесмена, а после разучавали хореографиите си чак до малките часове.

Освен това не отрече, че Петко е доста симпатичен мъж и е нормално да привлича всяка жена. „Важното е, че сега се справяме добре на дансинга. Ако за целта трябва да има химия, защо не", разсъждава Яна, която1 все още се води гадже на Орлин Павлов. Двамата отдавна не са забелязвани заедно, въпреки че певецът твърди, че във връзката им няма сътресения.

Снимка: Dancing stars

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !