Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Антоний Аргиров става дясна тв ръка на Ламбо

отпечатай новината

19.03.2013 09:30 | Видян 1999 пъти

Антоний Аргиров става дясна тв ръка на Ламбо

Антоний Аргиров ще играе психопат в най-новия сериал на бТВ Фамилията. По сценарий той ще е асистентът на Ламбо и ще се намеси драматично в действието. Сагата се върти около историята на богата фамилия, чийто биг босът е Стефан Данаилов. Журналист - в ролята е Асен Блатечки почва да пише биография за героя на Ламбо и много скрити истини лъсват наяве, пише Супер 19'.

Според Антоний героят му прилича на психопат и на моменти изглежда дори страховит. Персонажът му ще се появява на неочаквани места и ще се окаже, че влияе на съдбата на влиятелното семейство по един много неочакван начин. "Страхотно е да си партнираш с актьори като Данаилов и Манева, учиш се от тях, постоянно трябва да си на 300, за да ги достигаш. Не се притеснявам от тях, но имам респект“, заяви Аргиров. 

Актьорът разказа, че на снимките Ламбо най-редовно им прави забележки, най-вече за ненаучени реплики. "В личния си живот съм доста разпилян, но се забавлявам се жестоко. Обикалям по клубовете до последно. Програмата ми нощната е тежичка доста", разказа актьорът, който играеше бармана Коки от Стъклен дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !