Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Йовка ражда, Рангел става гробар тази сряда в "Столичани в повече"

отпечатай новината

19.03.2013 12:30 | Видян 1963 пъти

Йовка ражда, Рангел става гробар тази сряда в

В следващия епизод на "Столичани в повече" семейство Лютови ще се увеличи с още един член. Най-после Йовка и Спас стават родители, но още преди самото раждане с цената на всичко, Спас ще се опита да накара съпругата си Йовка да роди точно в полунощ, за да спечели новороденото му дете парична наградата от фирма за памперси. Проблемите обаче не свършват дотук – след раждането на детето, всеки член от семейство Лютови ще предяви претенции към името на момченцето. Изборът ще се окаже изключително труден и ще доведе до дразги между Йовка и властната й свекърва – Славка. Ще достигнат ли до консенсус двете жени и как в крайна сметка ще се казва наследникът на Спас, зрителите на bTV ще разберат на 13 март от 21.00 часа.

При семействата Чеканови и Цекови обстоятелствата също не се стичат благоприятно. След безславния край на кариерата си, Рангел е принуден да приеме последното предложение за работа от бюрото по труда – да стане гробар. Зоя от своя страна ще продължи да манипулира Пацо посредством болестта си и ще започне да го изнудва както за пари, така и да прекрати връзката си с Гълъбина.

Лошият късмет на отец Григорий не го напуска и този епизод. В стремежа си да съхранява по-добре парите си, той зашива голяма сума в расото си. Дали това място ще се окаже подходящо, зрителите на bTV ще разберат в сряда от 21.00 часа.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !