Следите остават по БНТ: Какво се...

На 26 април, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1 гледайте...

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Явор Бахаров заживя с дъщерята на Фатик

отпечатай новината

20.03.2013 09:15 | Видян 2939 пъти

Явор Бахаров заживя с дъщерята на Фатик

Връзката на актьора Явор Бахаров с щерката на покойния Филип Найденов - Фатик е доста сериозна и двамата вече живеят заедно, научи „Всеки ден". Къдравелкото още преди седмица е поканил новата си изгора да се нанесе при него и вече си гукат под един покрив.

Въпреки че е от заможно семейство, девойката нямала проблем да живее в ергенската квартира на актьора и се хвалела, че не е била по-щастлива. Тя също като Явор е лудо влюбена и афишира връзката им навсякъде. Красивата Александра не пропусна за придружи любимия си на премиерата на най-новия сериал с негово участие и така потвърди окончателно слуховете за любовта им. Бахаров е сред звездите в „Ненадените" и играе фашист антисемит.

Близки до двойката разкриват пред „Всеки ден", че връзката на Явор и Александра не е съвсем нова и двамата се виждали от няколко месеца. Залюбили се по време на представление в НАТФИЗ, където щерката на Фатик е първи курс в класа на Стефан Данаилов.

Звездата от „Стъклен дом" веднага лапнал по младата красавица и вече почти не мърда от Театралната академия, чакайки Александра дори по късни доби, когато студентите приключват репетициите си.

След раздялата си с Луиза Григорова младият талант можеше да бъде забелязан в компанията на различни момичета по купони и турнета, но явно е решил този път да има сериозна връзка.

Гаджето му Александра пък е била модел, преди да се отдаде на актьорската професия. Момичето най-вероятно е наследило любовта към сцената от своята майка Адриана Тюркмен. Като тийнейджърка бизнес дамата и вдовица на Фатик мечтаела да стане актриса.

снимка: Владимир Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !