Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Тръгва сериала Пред разкритие

отпечатай новината

25.03.2013 10:00 | Видян 1743 пъти

Тръгва сериала Пред разкритие

Популярният радио и телевизионен водещ Димитър Павлов публикува в социалните мрежи кадър от снимачния процес на първия български шортком сериал, озаглавен Пред разкритие. Кратките серии с продължителност между 3 и 6 минути ще могат да бъдат гледани единствено в интернет, пише Супер 19'.

Според известната до момента информация сериалът ще бъде кратък вариант на жанра ситуационна комедия и отношенията между героите ще се заплитат около забавни случки. Пред разкритие е новаторски и по отношение на интерактивността си, тъй като зрителите ще могат сами да избират между няколко различни финала на всеки епизод.  До момента са известни имената на двама от участниците в новия проект, Митко Павлов и актрисата Пламена Гетова. Гетова ще изиграе ролята на тъщата в екранното семейство Филипови.

След ролите си в киното и театъра тя възприема появата си в онлайн сериала като предизвикателство. Очаква се да бъдат обявени и останалите актьори, избрани след проведен кастинг. Сред сценаристите е Симон Шварц, работил в екипа на Господари на ефира. "Вярно, че ме поканиха като гост, да се появява за малко в този онлайн сериал, но това се оказа доста весело нещо. Каста им е готин и ще постна снимки по-натам. Ще ви държа в течение кога ще го качат онлайн", написа Димитър Павлов в своя Facebook профил и малко по-късно изпълни обещанието си.




 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !