Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ламбо на легло

отпечатай новината

26.03.2013 17:30 | Видян 2518 пъти

Ламбо на легло

Стефан Данаилов от дни е на легло, научи в. „България Днес". Любимият на народа актьор не е излизал от седмица от дома си в центъра на столицата. Нещо повече, той няма сили да стане от постелите си заради коварния грип, който тръшна половин България.

Ламбо се чувства отпаднал, не спи през нощта заради сухата и упорита кашлица, болят го мускулите, костите и цялото тяло. Ако все пак умората го надвиела и успеел да заспи, сънят му бил прекъсван от гъста хрема, кон ято му пречела да диша.  Данаилов отново се будел. „Нервен е заради неразположението си, а пък и има много работа, на снимки е и е страшно сприхав", казват негови близки.

Неотлъчно до актьора е съпругата му Мария Данаилова. Тя ходи на пазар и всеки ден готви топли манджи за болния майор Деянов.

„Мария постоянно му В нрави и билкови чайчета, за да облекчат кашлицата му", разказват приятели на сеемейство Данаилови. Синът на Ламбо - Владо Данаилов, също не е оставил баща си и постоянно се интересува за състоянието му по телефона. „Момчето е много добър син, все го пита как е, има ли нужда от нещо добро дете е възпитала Ирен Кривощиева", споделят близки до Стефан Данаилов.

Самата Ирен пък за разлика от голямата си любов от миналото Стефан Данаилов се подобрява значително. Секссимволът на българското кино през 80-те години на миналия век рани крака си преди повече от два месеца. Кривошиева прекара дълго време на легло заради оток и силни болки в глезена. След седмици домашно лечение Ирен започна да излиза на разходки с две патерици.

„От няколко дни майка ми вече се оправя, с една патерица е, другата я е хвърлила. А скоро ще почне да ходи и без нея, по-добре се чувства и вече почти не я боли", разказа Владо Данаилов пред „България Днес".

Снимка: facebook

автор: Венелина Иванова

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !