Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дъщерята на Дарина продава картини

отпечатай новината

26.03.2013 18:00 | Видян 2792 пъти

Дъщерята на Дарина продава картини

По-малката дъщеря на богатата вдовица на Илия Павлов Дарина Павлова - Паула Павлова, продаде на благотворителен парти търг в Милано картината си „Две сестри", научи България Днес.

20-годишната дъщеря на овдовялата актриса Дарина Павлова в момента живее в Тексас, където тази година я
приеха в университета със специалност „Бизнес, моден дизайн и изкуства".

„Радвам се, че г-н Давид ел Сиско откупи картината ми. Да даваш средства за благотворителност, е дълг на всеки, който може да си го позволи", с въодушевление сподели красивата девойка пред събралите се богати господа.

Купената картина „Две сестри" е рисувана от 20-годишното момиче като подарък за рождения ден на сестра й. Купувачът Давид ел Сиско е бивш бизнесмен, собственик на компания за пътуване на самолети като официален ескорт на НАСА, доцент в космическия център в Хюстън. Той образова обществеността за ползите от Космоса и бъдещите космически програми.

Артистичната Паула е копие на майка си и досущ като нея неволно се забърква в публични скандали. Точно преди години името й бе свързано с това на Силвио Берлускони. Медиите тогава подозираха интимност, но по-късно това бе отречено.

Дарина обаче категорично се противопоставя единствено на желанието на дъщеря си да се снима във филм. „Само това не! За всичко останало прави каквото поискаш", сопнала се овдовялата актриса. Паула свири на пиано, ходи на модерни танци и се снима в тв реклами,.но майка й всячески се опитв да отбие мераците й дa стане модел.

автор: Лили Ангелова

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !