Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Range Rover с първи електромобил

Land Rover пренася емблематичния Range Rover в...

Ан Хатауей в тежка депресия

отпечатай новината

27.03.2013 13:30 | Видян 2458 пъти

Ан Хатауей в тежка депресия

Ан Хатауей изпадна е в дълбока депресия и сериозно обмисля да спре с актьорската си кариера. Носителката на тазгодишния „Оскар" за най-добра поддържаща роля в мюзикъла „Клетниците" искала да се пенсионира час по-скоро, защото считала, че не е достатъчно популярна.

След раздаването на най-ценните статуетки в киното в края на февруари кльощава брюнетка с прекрасни очи се затворила в дома си и отказвала да излезе даже и за няколко минути, твърдят нейни близки. 30-годишната актриса често без причина избухвала в истеричен плач и коментирала* че иска да напусне Холивуд, докато е още млада, подобно на любимката й Бриджит Бардо, пише България днес.

Особено притеснен от цялата ситуация бил съпругът й Адам Шулман. Дизайнерът на бижута и звездата от „Дявола носи Прада" се ожениха през септември миналата година.

„Ан е страхотно разочарована от всичко около нея твърди, че вече не е популярна, тъй като никой по улиците не я разпознавал изтъква притесено Шулман. Даже и „Оскар"- а не успя да й оправи настроението, което е такова от началото на годината", допълва той.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !