Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Денис Родман: Най-важното за престоя ми в Къртицата е да остана жив

отпечатай новината

27.03.2013 16:00 | Видян 1919 пъти

Денис Родман: Най-важното за престоя ми в Къртицата е да остана жив

На единствената си среща с журналисти, преди да влезе в Базата на Къртицата, Денис Родман сподели, че влиза в шоуто "не за пари, а за да се забавлява". Единственото му условие за престоя му в екстремното риалити е "да остане жив".

"Не ме интересува кой е Къртицата и няма да лъжа хората, дори ако на мен се падне да вляза в ролята на саботьора. Не съм дошъл тук за пари, а за удоволствието от играта и за да срещна нови лица", призна пред медиите лошото момче на НБА Денис Родман. Баскетболната легенда сподели още, че в момента се чувства далеч по-спокоен и уравновесен, отколкото на младини и планира до доведе децата си да разгледат България.     

Тази вечер една от най-ярките звезди на американския баскетбол влиза Базата, където ще влезе в пряка битка с останалите участници в шоуто за голямата награда от 250 000 лева. В Базата Родман ще живее в специално оборудвано за него пространство, където ще разполага с професионални фитнес уреди, king size обзавеждане и снимки на Мерилин Монро.

Всички заедно ще се включат в предизвикателства и битки в Замъка – гладиаторска арена с площ 1500 кв. м, където звезди и обикновени хора ще мерят сили в различни физически изпитания.  60 камери ще следят всяка стъпка на участниците в Къртицата, а международен екип подготвя битките им в Арената и на открито.

Зеленчукова градина, селскостопански двор с домашни животни и езеро с риби са част от начините, по които Денис Родман и компания ще набавят храната си в Базата с площ 3000 кв. м.

Търси Къртицата всеки ден, понеделник-събота, 20:00.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !