Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Стоичков дръпна конско на Денис Родман

отпечатай новината

29.03.2013 09:00 | Видян 2357 пъти

Стоичков дръпна конско на Денис Родман

Необяснимо грубо поведение показа баскетболната зведа Денис Родман към българските звезди в "Къртицата". Той дори си позволи да гони от шоуто певицата Рут Колева. "Не ме интересува какво ми говориш! Искаш ли да спечелиш шоуто? За какво си тук? Ако не искаш да се забавляваш, тръгвай си!", каза й Родман.

Рут се опита да му обясни къде е прекалил с държанието си предишната вечер, когато се развилня и изпочупи камерите в луксозната си стая. Вместо да я изслуша, баскетболистът се развика и остави момичето с отворена уста, неспособно да каже каквото и да е от изумление.

Родман захапа пура в Пещерата на "Къртицата", занесе на участниците три бутилки алкохол и им предложи да му дадат втори шанс. "Алкохолът за мен не е нещо, което носи щастие, но всеки има право на втори шанс", каза Деян Донков. Останалите участници също приеха да продължат да живеят с Денис.

Въпреки това обаче броени минути по-късно той се развика на Рут. "Изключено е да се държиш така с дама", каза Христо Стоичков от студиото на "Къртицата". "И аз съм емоционален и се нервирам, но това за мен е недопустимо", каза Стоичков.

Минути по-късно Родман се извини. "Не съм лош човек. И аз работя и се грижа за децата си като всички вас. Не съм станал известен с това поведение, което виждате, а с много труд", каза Родман. И прие да се запознае с Христо Стоичков.

Футболистът набързо сложи на мястото му Денис Родман, посочвайки, че не той е най-голямата звезда на баскетбола. "Ти си играл с Майкъл Джордан, най-великият баскетболист за всички времена. Живял съм на една улица с Майкъл Джордан. Играл съм много години на Запад и винаги съм се интересувал от културата на народа, при който отивам", каза Стоичков. Родман го попита защо обича страната си. "Защото съм се родил тук, постигнал съм най-големите си успехи като футболист на България и винаги ще защитавам страната си", каза футболистът.

"Чувствам се неловко. В България имате готини хора, страхотна храна, аз съм много ексцентричен", опита се да се извини Родман. Фолк певицата Десислава призна, че ако беше говорил на нея като на Рут, със сигурност е щяла да се разплаче. "Това е игра", продължи да обяснява Родман.

Стоичков прочете истинско конско на скандалния баскетболист, карайки го да научи няколко думи на български език и да се опита да се държи по-добре с хората. "Майкъл Джордан не може да сбърка. Но и аз не съм наранил никого. Не знам защо съм толкова скандален", каза Родман. Той не можа да преживее, че признаха друг за най-великия баскетболист. "Мислиш ли, че Майкъл Джордан е най-великият?", попита той Стоичков. Футболистът му отговори, че е Джордан е велик, защото е имал зад себе си велик екип. С това предизвика уважението на Родман, който започна да му ръкопляска, пише vsekiden.

Снимка: Владимир Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !