Ремонт за смях от новата власт в...

Ето как прави ремонт новата "експертна" власт в София....

Изтеглиха от пазара Л'ореал Париж,...

Причината е открит в състава на продуктите вреден...

Последни вокални двубои в Гласът на България

отпечатай новината

01.04.2013 12:30 | Видян 1419 пъти

Последни вокални двубои в Гласът на България

„Те са гладиатори, а сцената е тяхната арена!“ -  така, водещият Мартен Роберто ще даде старт на последните вокални двубои в „Гласът на България“. На 1-ви април, понеделник, от 20:30 ч. по bTV, не на шега зрителите ще разберат кои таланти ще заемат последните места по пътя към концертите на живо.

Битките ще бъдат безмилостни, а разнообразието от музикални жанрове ще премине от рокендрол класика, през красотата на българския фолклор до някои от неостаряващите световни поп парчета.

Кои от талантите ще поемат по пътя към къщи и кои категорично ще завяват, че са родени за голямата музикална сцена? Дали дамата на Миро ще се пребори с конкуренцията и защо Преслава ще се опита да се превъплати в ролята на „лошата учителка”?

След този епизод, в който ще се състоят последните музикални двубои в „Гласът на България”, всеки треньор ще има по 10 участника своя отбор. По правилата на шоуто обаче, на живите концерти те трябва да бъдат по 8. Какво ще последва в шоуто във вторник и как някои от участниците ще трябва да се борят до последно за оставане в „Гласът на България”, зрителите ще видят в епизода на 2-ри април от 20:30 ч.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Вълненията на феновете и техните коментари може да прочетете на фейсбук страницата на формата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !