Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Нона Йотова изгуби гласа си

отпечатай новината

03.04.2013 09:45 | Видян 1538 пъти

Нона Йотова изгуби гласа си

Нона Йотова внезапно изгуби гласа си, научи „Всеки ден". Актрисата, която има и няколко музикални албума, вече не може да изпее и една вярна нота. Заради проблеми с гласните струни се наложи Нона да отмени и всичките си представления за цял месец напред, като не се знае дали ще продължи да играе и след като този срок отмине, научи vsekiden

Йотова е била забелязана от източници на „Всеки ден" във Военномедицинската академия в София да виси пред кабинет „Уши, нос, гърло" за контролен преглед. „Никак не съм добре, не знам какво ще правя", оплаквала се половинката на бившия вътрешен министър Богомил Бонев. Тя едва говорела, като на моменти гласът й звучал като шепот. Според хора от гилдията е възможно да е усукала възел - най-големият ужас за един певец.

В публичното пространство Нона твърди, че уж била болна от грип. Според нейни колеги обаче омаловажава проблема си за пред хората, защото не иска да тревожи своите близки. Доказателство за това е и фактът, че си е дала цял месец почивка. Това е много повече време от нужното за възстановяване от обикновен грип, още повече, че сезонът на грипа вече отмина, смятат други актьори. Те не изключват възможността Нона да е оперирана и да ходи във ВМА на контролни прегледи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !