Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Рут е ебаси пичът

отпечатай новината

04.04.2013 12:00 | Видян 2876 пъти

Рут е ебаси пичът

"Рут Колева е велика, ебаси пичът!", смятат зрителите на „Къртицата". Младата певицата скри шапките на всички участници в шоуто, съгласявайки се да обръснат главата ѝ, за да даде на групата повече време за изпълнение на мисията ѝ.

Епизодът изправи на нокти всички дами, които видяха с очите си как машинката се приближава до косата на Рут. Само жена с дълга коса, поддържана години наред, знае какво означава това. Останалите участнички уж обявиха, че също са съгласни да останат с голи глави, но така и не се подложиха на изпитанието.

Емануела каза, че е била без коса в клип и ѝ отивало, но не се нави да я обръсне наистина. Николета Лозанова се отдръпна в последния момент. За разлика от тях Рут беше категорична, че в името на групата е съгласна да остане с гола глава, макар че останалите я увещаваха да се откаже. За всеобщо облекчение до бръснене така и не се стигна. Куражът, който Рут показа, беше достатъчен на шоуто и машинката бе спряна точно когато опря в косата на певицата, пише Всеки ден.

Рут беше всеотдайна и в изпитанието в което, заключена в клетка с още четирима участници, трябваше да търси ключове в мокър пясък, от който изскачаха мишки и плъхове. Тя не се уплаши от гризачите за разлика от Николета Лозанова, която за секунди се изкачи на върха на клетката, за да се пази от мишките. Въпреки усилията обаче мисията се оказа неуспешна.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !