Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Преслава стопи 12 килограма

отпечатай новината

07.04.2013 09:00 | Видян 3732 пъти

Преслава стопи 12 килограма

"На мен започва да ми харесва да има четворка отпред", заяви Преслава пред Росен Петров и обясни как е постигнала драстичното отслабване. Фигурата си тя изтънила с диети и тренировки. А за да не я сполети йо-йо ефектът и пак да напълнее, се отказала трайно от вечерята. След 20,00 ч. не кусвала нищо, пише Уикенд.

Първи тласък в отслабването на добричлийката дал нейният откривател за голямата сцена Милко Калайджиев. Той заявил на начинаещата тогава певица, че задължително трябва да свали няколко килограма..

Най-много съм тежала 62 кила. Значи горе-долу съм изкарала една бременност, само дето детето го няма налице, засмя се Преслава в "Нека говорят".

Пред Росен Петров на изпълнителката не ѝ беше само до смях. По някое време тя си и поплака. Сълзите ѝ потекоха, когато водещият ѝ пусна видео от нейна детска изява. Звездата се разстрои, защото освен себе си видя и майка си на младини. Записът показа как двете заедно са пели народна песен.

Тук съм на 7. Разказвала съм вече, че майка ми е можела да пее. Искали са я да учи в Котел, но родителите ѝ не са я пуснали. После като се е оженила, са я канили в оркестър, но тогава баща ми е повлиял - семейство ли ще гледа, или ще обикаля кръчмите. Мама много се е молила да има дъщеря, която да пее. Какви ли силни молитви е отправила към Господ, щом сега има две щерки, които все й надуват главата с песни*, с влажни очи коментира видеото Преслава.

В ефира на Би Ти Ви тя направи равносметка и на интимния си живот. Този път обаче нямаше сълзи, а само хладнокръвни констатации. „За 10 години кариера спечелих много от професионална гледна точка. В личен план какво да кажа?! Нямам семейство, деца, а е можело да имам. Но не съжалявам за нищо, което ми се е случило в личен план. Не съжалявам за нито един човек, когото съм изгубила. Така е трябвало да стане. Не мисля, че съм била прекалено напориста в работата. Кариеристка съм, но не чак толкова", рече Преслава.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !