Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Аръков води на хотел гаджетата си

отпечатай новината

10.04.2013 13:00 | Видян 2579 пъти

Аръков води на хотел гаджетата си

Иво Аръков нямал терен за срещи с момичетата, тъй като живеел със сестра си, пише Стандарт. Младият актьор се принуждавал да води момичетата си на хотел. Името му беше свързано с певицата Мария Илиева , той обаче отказа да коментира отношенията им, когато му зададоха неудобния въпрос в предаването "Преди обед" по bTV.

Иво отхвърли от себе си и етикета секссимвол. "Разбирам да съм Леонардо ди Каприо, да съм изиграл десетки роли, тогава - да. Но истината е, че аз съм един първолак, още много имам да уча", сподели актьорът.

За  новата си роля на баща на две деца и зет на Ламбо в новия сериал "Фамилията" трябвало да го гримират по един час всеки ден. "Разликата в годините е голямо предизвикателство за мен. Харесва ми също противоречието, в което "зетят" на Стефан Данаилов изпада - той е силно религиозен, а в същото време е убиец", добави още актьорът от "Малък градски театър".

Аръков разказа, че в детството си нямал идея, че ще се занимава с кино и театър. "Отраснах в Белослав, малко градче до Варна. Бях приятно и глупавичко провинциално момче, нямах достъп до културата изобщо. Един приятел обаче правеше постановки в детско-юношески театър. И аз играех там. След това вече беше лесно - духовното развитие е най-важното за мен и досега", призна Аръков. Той сподели, че пише поезия всеки ден и ако му остане малко свободно време, ще последва примера на Михаил Билалов и ще се отдаде на айкидото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !