Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Цветелина Грахич преспа с кого ли не в "Шоуто на Слави"

отпечатай новината

11.04.2013 16:45 | Видян 6890 пъти

Цветелина Грахич преспа с кого ли не в

Беквокалистката на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич е иззела ролята на футболна топка в отбора на "Шоуто на Слави" - всички играчи си я подават и я вкарват във вратата, пардон, леглата си. Този пикантен слух обикаля кулоарите на bTV от известно време, пише Уикенд.

Почти не е останал мъж в предаването на Дългия , който да не е минал или поне флиртувал с ексцентричната певица. Гласовитата мома обичала да бъде център на мъжкото внимание и не оказвала никаква съпротива пред свалките на колегите си.

23-годишната брюнетка с лековата външност имала огромен комплекс - страдала от невзрачния вид на гърдите си. Обратно пропорционално на възрастта ѝ, прелестите на изпълнителката незнайно защо са изгубили свежестта си. Наскоро при последното участие на Грахич в пловдивска дискотека увисналия ѝ бюст направо издра очите на купонджиите.

Комплексираната босненка компенсирала този свой недостатък с известността си. За да не се чувства ощетена от природата, госпожицата не пропускала флирт с представителите на противоположния пол, удаде ли ѝ се удобен случай.

Клюката от телевизията донася, че разкрепостената певица вече успяла да завърже интимни отношения с Годжи, китариста Иван Стоянов, Гъмзата, та дори и с шефа си Слави Трифонов.

За да озапти разгонената си певица. Дългия наскоро я одрусал със солена глоба заради фриволното ѝ поведение, опетнило имиджа му. Причина учиндолецът да се разбеснее станала шокираща снимка на Грахич, появила се в интернет. На нея скандалната млада дама е заела поза, при която сякаш очаква любовник да я обладае върху мивките на столично заведение.

Разчекнатият фотос ядосал Трифонов , който вдигнал непомнен от години в шоуто скандал на подчинената си. Славчо се почувствал омерзен, че едно от лицата му демонстрирало поведение на покварена от пороците на живота тийнейджърка, вместо да гради имидж на предаването му.

Провокативният кадър струвал на Грахич 1000 лева глоба от Дългия, пише още Уикенд.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !