iOS 14: Ако вашият iPhone показва...

Apple пусна iOS 14 с редица основни подобрения на...

Първа АГ болница стана на 70 г.

Първа АГ болница в столицата, известна и като Света...

Бащата на Лилана и Скилър издава нова книга

отпечатай новината

13.04.2013 09:00 | Видян 2087 пъти

Бащата на Лилана и Скилър издава нова книга

Екзотични пътеписи от 4 континента и над 350 авторски фотографии събира в новата си книга „Да реализираш мечтите си” доц. Христо Деянов. Музикантът от близкото минало и бащата на попзвездите ЛиЛана и Скилър показва талант на разказвач с увлекателно, любопитно и много интересно описание на 7 далечни и екзотични пътеписи, осъществени през годините, със стотици цветни снимки. Книгата ще бъде в ръцете на читателите след 15 април, пише actualno.com

В нея са преплетени елегантно, в лека и приятна форма описания на географски и исторически забележителности, както и размисли по социални и политически проблеми, касаещи България и посетените страни. Съвсем в стила на докторското си амплоа, доцентът поднася дискретна, лека и полезна здравна информация. В края на месеца ще бъде и официалното представяне на изданието, когато ЛиЛана и Скилър, съвместно с него ще направят кратък концерт в Националната художествена академия.

Доц. Деянов има над 100 бр. научни публикации и участия в научни форуми в Европа, Азия и Северна Америка в областта на профилактичната кардиология и превантивната медицина. Специализирал е трудова медицина, хранене и диететика, вътрешни болести, обща медицина и превантивна кардиология. От няколко години издава вестник и списание "Здравословно", а неговото едноименно ТВ предаване скоро навърши 10 години.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !