Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Женско трио в новия бг филм Джулай

отпечатай новината

15.04.2013 12:15 | Видян 2118 пъти

Женско трио в новия бг филм Джулай

Продуцентите на хитовия филм Кецове готвят за  зрителите  ново вълнуващо киноприключение  и пак  на морето. Този път в центъра на сюжета  е обичаната от милиони българи лятна традиция Джулай морнинг, а в главните роли са Параскева Джукелова, Касиел Ноа Ашер и  Яна Титова. От мъжка страна им партнират  Филип Аврамов и Ованес Торосян, научи Супер 19'.

Яна се е върнала за снимките на филма от Лондон, където живее в момента, след като напусна Народния театър. В европейската столица тя работи по няколко артистични проекта, а свободното си време прекарва с гаджето си Алекс – син на актьора Стоян Алексиев. Параскева гледахме до скоро в ролята на властна бизнесдама  и сексуална тигрица в  Къде е Маги, а Касиел Ноа Ашер е известна с провокативните си театрални превъплъщения.

Нeотдавна се изяви като режисьор и нейните двама актьори Иво и Силвия, които всички нарекоха Ангелите на Касиел, дори спечелиха Икар за дебют. Дебютният филм на Кирил Станков разказва за приятелките Дана и Джу, които решават да се отправят на лудо пътешествие, за да си припомнят хубавите летни дни и да посрещнат Джулай морнинг на морския бряг.

По пътя към тях се присъединява Лили и купонът започва – пътуване, музика, море, смях. Но дали всичко може да бъде като преди 20 години? Идилията е разрушена, когато местен полицай ги моли да напуснат плажа, а нахални мутри и незабравени конфликти помрачават почивката им. Вече е готов първият трейлър на лентата, която тръгва по кината през май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !