Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Златка Райкова: Няма мъж, който да замени моя!

отпечатай новината

18.04.2013 15:15 | Видян 4008 пъти

Златка Райкова: Няма мъж, който да замени моя!

Сърцето на една от най-красивите плеймейтки Златка Райкова продължава да бъде заето. Обратнопропорционално на слуховете от последните дни, че се е върнала в отбора на свободните жени, секс бомбата от Пазарджик е сериозно нагазила в отношенията с настоящия си партньор, пише Уикенд.

Преди дни се поне се мълва, че Русата Златка е сложила край на любовната си афера с небезизвестния Камен Балбузанов – Куката.

Според версията, тиражирана по клюкарските седенки из столицата, блондинката е заменила приятеля си с други заможни господа, които й организирали задгранични воаяжи, предимно в Солун, откъдето се връщала със скъпи подаръци. Оказа, се, че това е лъжа, пусната от завистници!

От свои агенти, внедрени в митническите служби се информирахме, че Златка не е напускала страната в посока Гърция с други мъже, освен с официалния си приятел.

В това се закле и самата Райкова, която въпреки, че избягва медийните изяви, сама се свърза с наш репортер, за да коментира грозните слухове по свой адрес. "Много моля да бъда цитирана точно. Не съм предмет за продаване. Не знам кой пуска тази невярна информация, че съм свободна. Не знам и кой ме замесва с мъже, които дори не познавам. Обвързана съм! Мисля, че цяла България знае много добре с кой човек съм. Отношенията ни са изключително сериозни, ние не сме гаджета, а много повече от това", обяви нееднозначно Райкова.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !