Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Легендарен лайв на Slim и DJ Stancho в Yalta Цlub

отпечатай новината

19.04.2013 12:30 | Видян 1922 пъти

Легендарен лайв на Slim и DJ Stancho в Yalta Цlub

Истинските рап легенди SLIM и DJ STANCHO ще направят епично завръщане в YALTA CLUB на 20 април (събота) като специални гости на българското черно парти ЛЕГЕНДA за едно много ексклузивно лайв шоу. Основният виновник за лейбъла SNIPER RECORDS, основоположник на софийския хип-хоп и ненадминат с уменията си зад пулта диджей и селектор - DJ STANCHO и SLIM – рап величието без аналог, който с албума си „Филмотека слимисимо” даде урок на цялата сцена, ще са отново заедно и отново в YALTA CLUB, където започна всичко преди известно количество години.

Голямата изненада е, че SLIM и DJ STANCHO са подготвили чисто нови клубни версии на класиките „Знай най”, „Кой”, „Асталависта”, „Приказка” и „Началото”, които с бийтовете си просто ще взривят колоните на YALTA CLUB. Tова издание на ЛЕГЕНДА ще остане в историята, защото през цялата нощ зад пулта е DJ STANCHO със специална селекция, представяща любимите му парчета от близката и далечна история на БГ рап музиката, докато на сцената танцуват GOLDY и V’S DANCE.

ЛЕГЕНДА е българското черно парти: плейлистът включва само БГ хип-хоп, а именно над 500 позабравени и незабравими класики от Първата и Втората вълна на БГ рапа като за всяко следващо събитие от парти серията към списъка се добавят горещите хитове от месеца плюс премиерите на новите парчета от топ артистите на сцената. Досега гости на ЛЕГЕНДА са били някои от най-големите имена на рап сцената като Спенс, Боби 2 Лица, Ангел & Моисей, Криско, Big Sha, Колумбиеца и Goodslav.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !