Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лияна танцува с бастуна на Устата в клип

отпечатай новината

07.08.2008 16:06 | Видян 12157 пъти | Гласували 2

Лияна танцува с бастуна на Устата в клип

Супер секси визия в стил "Мулен Руж" в червено и черно ще видите в последната изява на звездата на Сънни мюзик Лияна в новия й клип на хитовата песен „Бързай, бързай", по текст на самата певица. Режисьорът Янко Богданов засне горещите кадри във филмово студио на Ню Имидж. По идея на хореографката и стилистка на видеото - Анелия Монова, певицата е с коренно различна от познатата визия.


Красивата изпълнителка сменя тирантите и късите панталонки, които разкриват перфектната й фигура, с ефектна бяла рокля в една от сцените. Докато е с нея, тя бива буквално изкъпана на сцената със специално осигурен душ по режисьорско хрумване, но едва не настива... Рискове на професията. Гащеризонът и тирантите са шити специално по поръчка. Освен това Лияна е с предизвикателно черно червило, което Мис Бони й нанася за снимките.
По време на записа изчезва филмовото куче – порода Джак ръсел териер, същото като от „Маската". Всички са в паника, но бързо намират решение и вземат друго.
Певицата се разхожда с  манекенска походка през площадката и води на каишка кучето, а динамичните кадри ще могат да бъдат видени съвсем скоро.


Специално инкрустираното със сребро бастунче, с което Лияна танцува в една от сцените, е на  Устата. Той го преотстъпил за снимките. Фолкдивата сподели, че в момента паралелно работи и върху песните от новия си албум, който ще излезе през септември. Тогава ще се появи на пазара и DVD с упражнения за хубава фигура, дело на Лияна и хореографката на клиповете й Нели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !