Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Слави и Галена хванати в крачка

отпечатай новината

27.04.2013 09:00 | Видян 3847 пъти

Слави и Галена хванати в крачка

Жесток скандал е на път да разтресе обществото и в частност “Шоуто на Слави”, пише kliuki.net. Записи, уличаващи водещия Слави Трифонов в интимна връзка с моделката Галена Димова, разбуниха духовете и изправиха на нокти водещия. По-рано днес стана ясно, че манекенката е в основата на организация, склоняваща момичета към предоставяне на нежни ласки за платежоспособни господа.

По-интересното е, че по време на разследването, полицаите са се натъкнали на записи от телефонни разговори между Галена и Слави. Според източници, близки до разследването, става въпрос за разговори от интимен характер. Ако това се окаже вярно, все по-засилващите се слухове, че Дългия използва всяка възможност да кръшка на годеницата си Мартина, ще се окажат верни. Припомняме ви, че името на шоумена е забърквано с не една и две красавици, въпреки че той упорита отрича забежките си. Сред имената на дамите, минали през леглото му са Венета Харизанова, Наталия Кобилкина и настоящата водеща на “Магаданс Предизвикателството” Ива.

Все още не е ясно как Мартина ще реагира на новината за записите. Изглежда обаче, че на балерината й е писнало от постоянните забежки на половинката си и окончателно му е била шута, шушукат от екипа на шоуто. Преди няколко дена Мартина беше забелязана в опасна близост с футболиста Славчо Тошев.

Снимка: kliuki.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !