Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деси Зидарова, Боряна Баташова и Асдис Ран се преобразиха в барбита

отпечатай новината

26.04.2013 12:15 | Видян 4323 пъти

Деси Зидарова, Боряна Баташова и Асдис Ран се преобразиха в барбита

Вчера се проведе първото подгряващо топлия сезон парти с присъствието на популярни лица от модния бизнес, сред които Елена Ангелова, Боряна Баташова, Асдис Ран, Деси Зидарова, Галена Димова и др. Сексапилни манекенки се разходиха по бански и бельо в столичния бар La Cubanita. Водещ бе популярният латино танцьор Костадин Костадинов – Коста, който освен с екзотичните си движения, очарова дамите с таланта си на водещ.

С няколко ревюта бяха представени модните тенденции в най-оскъдното облекло и в бижутата. А именно – богатство от щампи на цветя, райета, ярки цветове и пайети при банските и бельото, а при бижутата – обемни форми и много камъни. Съорганизаторите Ирина Папазова и Миглена Николова бяха абсолютен пример за дрескода на събитието – стил барби. Поанта на вечерта беше конкурсът за най-сполучлива барби на вечерта. Наградата грабнаха не една, а три дами, и то добре познати - Деси Зидарова, Асдис Ран и Боряна Баташова.

Освен екзотични гледки, гостите на партито получиха много подаръци от една от най-щедрите томболи – парфюми и боди лосиони, карти с отстъпки за козметични процедури и фризури, вип карти за заведението, украшения за дома и други.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !