Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Любовницата на Роналдо го разкри пред целия свят

отпечатай новината

29.04.2013 17:45 | Видян 4777 пъти

Любовницата на Роналдо го разкри пред целия свят

Предполагаема любовницата на спортиста обяви пред цял свят авантюрата си с него, пише dir.bg. 27-годишната бразилка Андреса Урак, участничка в бразилския конкурс за красота „Мис Дупе", реши да сподели с журналисти за срещата си един от най-желаните ергени в света.

Роналдо и моделът си пишели известно време. Кристиано се възхищавал от снимките на Андреса и казвал, че иска лично да се убеди, че дупето й е натурално. Срещнали се в мадридския хотел "Villa Magna", където футболистът наел луксозна стая за 19 000 долара.

„Той ме наричаше малка кобилка. Каза ми да внимавам, защото ако приятелката му разбере за нашата среща, никак няма да бъде доволна. Те са заедно, но той ми каза, че връзката им не е сериозна. Нищо повече не ми каза за нея", разказва Андреса.

Моделът добавя, че Роналдо много харесал тялото й, особено задните й части: „Беше страхотно. Неговото тяло е идеално, като на гръцки бог. Всичко продължи няколко часа и той през цялото време се възхищаваше от дупето ми. Не можех да повярвам. Никога ми се е случвало нещо подобно".

Представители на Роналдо вече опровергаха разказа на Урак. Кристиано и Ирина Шейк се срещат от три години.

Снимка: tocka.com.mk

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !