Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Слави замесен в аферата с ВИП бардаците!

отпечатай новината

06.05.2013 10:00 | Видян 3088 пъти

Слави замесен в аферата с ВИП бардаците!

Името на Слави Трифонов бе забъркано в поредния СРС-скандал, който гръмна в държавата! Дългия бе прихванат от "тихите работници" на МВР. Записи, уличаващи водещия в интимна връзка с проституиращата моделка и миска Галена Димова, която бе разработвана от службите и сочена за "маман" от разследващите, разбуниха духовете и изправиха на нокти Трифонов. Манекенката е в основата на организация, склоняваща момичета към предоставяне на нежни ласки за платежоспособни господа, считат родните ни служби. По-интересното в случая обаче е, че по време на разследването полицаите са се натъкнали на записи от "горещи" телефонни разговори между Галена и Слави. Това вкара Дългия в поредната медийна любовна драма, тъй като от години той има сериозна връзка с балерината от "Магаданс" Мартина Огнянова.

Запознати дори говорят, че Димова не мачка чаршафите на Слави от вчера, а е негова дългогодишна любовница. Ласките между двамата обаче от няколко дни са достояние на цяла България, респективно - и на Мартина. Именно поради тази причина Дългия откупвал вината си с грандиозни воаяжи в топлите страни, апартаменти и всякакви глезотии, които поднасял на тепсия на чепатата варненка. Единствено Шоу, който има гореща връзка с най-близките хора и семейството на Мартина, успя да научи подробности около това била ли е умилостивявана 28-годишната хубавица с имоти заради изневерите на Дългия, както и как и защо всъщност тя се шири в необятен и светъл апартамент в апетитно кътче на столицата.

Цялата гвардия от "Шоуто на Слави" всъщност се уредила с апартаменти покрай Дългия шоумен, ексклузивно научи наш репортер. Причината Трифонов да може да прави грандиозните имотни жестове на хората си е, че негова близка приятелка била собственичка на мощна строителна фирма, която му осигурявала ултра изгодни обекти, разкриват отлично осведомени източници на вестника на народа. "Борко Солтарийски така си взе апартамент, Годжи и той, както и къщата на Гъмзата – също Слави му уреди да я вземе супер изгодно", категоричен е безпрецедентно запознат с изгодния алъш-вериш. По думите му Слави, който иначе е известен с особения си характер, държал много на хората си и обичал да им прави мега големи жестове.

Още навремето се писа, че апартаментът на Солтарийски бил даден от Дългия като разменна монета – срещу фамозната балерина Мартина Огнянова, за която непрестанно се пише, че е годеница на Дългия. "Нито е вярно, че Мартина има каквато и да било любовна връзка със Слави , нито това, че на Борко му бил подарен апартамент, за да се откаже от нея, та шефът му да можел да я има!", изригнаха пред Шоу най-близките хора на Мартина. Семейството на нашумялата балерина продължава да твърди, че тя няма нищо общо в интимен план с Трифонов, въпреки че медиите непрестанно вадят нови и нови факти за това, че те са двойка. "Никога не са били, както и никога Слави не ѝ е предлагал брак, не я е водил по острови, не ѝ е купувал апартамент и т. н.!", категоричен е източник на народното издание в семейството на 28-годишната Огнянова.

По думите му тя не е имала гадже, откакто се е разделила с Борис Солтарийски, и продължава да живее сама в апартамента си в "Манастирски ливади" в столицата. "Ама този имот й го купи баба ѝ Ани Мишева с парите, които спечели от тотото", твърди отлично запознат със ситуацията. Още преди година Шоу избухна с ексклузивната бомба, че всъщност Мартина дължи голяма част от авоарите, имотите, както и луксозния си начин на живот именно на своята баба по майчина линия. Двете са изключително близки и дори балерината е започнала да се занимава с художествена гимнастика, именно защото баба ѝ Ани е бивша гимнастичка и е искала тя да тръгне по нейните стъпки. Тя е и човекът, който е осигурил парите за жилището ѝ в София. Информацията на източника на Шоу, че апартаментът е закупен с парите от 6-цата от тотото, която Мишева ударила през 1998 година, се потвърждава и от друг наш източник.

Парите за имота обаче не са били дадени на куп, а е бил взет на изплащане за срок от 20 години, внесе яснота нашата "къртица" в семейството на красивата балерина. "Апартаментът на Мартина струва близо 68 000 евро, но е огромен – близо 140 квадрата е!", разкрива пред наш репортер роднината на Огнянова. И добавя, че вноската за супер луксозното жилище в "Манастирски ливади" е около 1000 лева на месец. "Всяка една вноска се погасява от бабата! Жената е много далновидна и има страшен нюх за парите. Държи си мангизите в банката, а живее и прави всичко с дивидентите от наеми", разкрива пред Шоу човек, който е особено добре запознат с имотното състояние на Ани Мишева.

И преди народното издание е писало, че тя е милионерка в имоти, тъй като е била достатъчно умна да закупи на всички свои деца и внуци апартаменти във Варна, когато жилищата бяха на супер ниски цени. Освен тях, тя се е сдобила и с хранителен магазин, намиращ се на пъпа на Варна, където има голям пътникопоток. Самата баба Ани живее в тузарски апартамент от над 150 квадрата в близост до обекта, който отдава под наем. "Точно 1000 лева взема от него на месец и моментално ги превежда за вноската на апартамента на Мартин", разкрива още нашият източник. Въпреки че отричат балерината да има любовна връзка или афера с учиндолския шоумен, хората от семейството на Мартина признават, че именно той е човекът, допринесъл за това тя да закупи имота при супер изгодни условия. "Лихвата е висока – 7,2 процента е. Но пък самата сделка е доста изгодна – 68 000 за 140 квадрата!", категоричен е перфектно запознат с имотната история на Огнянова и нейния шеф.

Той коментира и последните клюки около Дългия – че имал афера със сочената от прокуратурата за "маман и още нещо" Галена Димова. "Това никой не може да го каже – имат ли връзка или нямат. Слави много отдавна е забранил категорично на хората от екипа си да коментират не само него и какво прави той, ами и изобщо всякакви писания за "Шоуто на Слави", категоричен е един от най-близките хора на Огнянова.

И разкрива единствено пред Шоу, че Трифонов е достатъчно щедър, за да изтърпят служителите му чепатия му характер. "Винаги им е давал големи заплати, а някъде преди година-година и нещо им ги вдигна още. Между 1000 и 2000 лева вземат най-неопитните момичета от "Магаданс", а музикантите от „Ку-ку бенд" получават от 6000 лева нагоре! Между 4000 и 5000 лева вземат сценаристите на Слави”, доверява за месечния финансов урожай в "Шоуто на Слави" нашият източник.

И разкрива, че ако в това отношение, както и при медийните любовни одисеи на Мартина и Дългия няма драми, то положението при останалата част от екипа далеч не е така. Още в началото на зимата, въпреки наложената им SS-овска дисциплина, се изплъзна информация, че соченият за кротък тип – шефът на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров – Маестрото, е зарязал една от балерините на Слави, от която има дете, заради друга жена.

Причина за разлъката се оказала новата тръпка на музиканта - 24-годишната димитровградчанка Гергана Димова, която бе кандидатка от конкурса на "Шоуто на Слави" – "Стани поп-фолк звезда". Шармантната мацка хванала окото на талантливия композитор още в началото на състезанието и той бързо "свалил гарда" пред нея. Това обаче никак не се харесало на балерината Нели, която буквално откачила от гняв. Опиянен от любов, Маестрото безцеремонно бил шута на младата си половинка и се отдал на новата си страстна връзка. Нели обаче не приела току-така поражението и решила да не се дава без бой. "То точно до бой се стигна! Лично го видях! Нели причака любовницата на Евгени и скочи да я бие", гръмва с поредната взривоопасна новина нашият железен в истинността си източник.

Бруталната сцена се разиграва преди около месец след едно от предаванията. "Нели беше застанала на входа и само чакаше тази, новата. Аз онемях – Нела цялата трепереше! До нея стояха някакви мъже, които мисля, че бяха от сценаристите. Всички я умоляваха да не прави глупости", разкрива още човекът на Шоу. И добавя, че с кански усилия от екипа на Слави успели да озаптят балерината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !