Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Андреа и Николета с нов сблъсък

отпечатай новината

08.05.2013 15:00 | Видян 4616 пъти

Андреа и Николета с нов сблъсък

Позабравеният скандал между Николета Лозанова и Андреа отново се възроди тези дни. Красавиците, които преди години бяха първи приятелки, развалиха отношенията си заради чисто женски истории. Въпреки на пръв поглед утихналия  фронт помежду им, угасналият пожар отново се разпали с пълна сила тези дни, издава Всеки ден.

Скандалът между певица и моделка се разрази заради дребен на пръв поглед повод. И двете се окичиха с едни и същи обици, модел от новата колекция на "Долче и Габана". Първа с тях в публичното пространство се появи Лозанова. След нея Андреа демонстрира стил, използвайки същия модел.

Феновете на Николета побързаха да обвинят някогашната й приятелка в плагиатство. Очевидно, разстроена от слуховете, че е копие на Ни Ло, Андреа изригна и окаля Николета от трибуната си във Фейсбук.

"За разлика от Николета, аз успявам да водя висок стандарт на живот, без да се налага да чакам на човека до себе си. Кубрат е с мен и ме обича, без да съм му държанка. Прави ми подаръци - да, но не чакам на неговите пари, за да си напълня гардероба", заяви Андреа по повод клюките, че копира Ни Ло.

Запознати обаче споделят без притеснение, че творческите кражби на Андреа открай време са факт, който дори не подлежи на коментар. Вманиачена в идеята да е номер 1, блондинката копира купища жени от световната сцена - като се започне от Мадона и се стигне до Лейди Гага. Несполучливите ѝ модни превъплъщения обаче често стават поводи за подигравки и смях, вместо за възхищение, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !