Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Иво Аръков: Станах модел заради Луиза Григорова

отпечатай новината

09.05.2013 13:15 | Видян 3915 пъти

Иво Аръков: Станах модел заради Луиза Григорова

Иво Аръков е сред младите надежди на киното и театъра у нас. Участвал е в режисьорския филмов дебют на Валери Йорданов "Кецове", в момента се изявява в сериала на bTV "Фамилията". Иво е в актьорския отбор на хита на Явор Гърдев в Народния театър "Козата или коя е Силвия" от Едуард Олби. Световноизвестният драматург пристигнал преди време в София специално за премиерата на постановката, пише Галерия.

Иво, кой ви покани да се снимате във "Фамилията"?
Продуцентите, аз аз приех, защото има доста сходни черти между мен и героя ми Тони - и двамата сме сприхави, нетърпеливи и държим нещата да се случват на момента.

Притеснявате ли се  да не ви вкарат в калъпа на Ники Илиев - симпатично момче, което играе винаги плейбой?
Няма как това да се случи, защото не могат да ми съшият мозъка. Когато имаш една много силна роля, е важно да се намери човек, който да повярва в теб и да ти даде коренно противоположна. В "Козата или коя е Силвия" в Народния Явор Гърдев ме вкарва в ролята на гей, който признава греха си пред ужасения си родител - Михаил Билалов.

А как се навихте преди време да станете модел?
Стори ми се нещо ново, а и имах свободно време тогава. Направих няколко фотосесии. Не държа обаче на външния вид, на красивото лице във всеки кадър или пък да съм секссимвол. Моята колежка Луиза Григорова ме заведе в агенцията на майка си и така станаха нещата. Тя прецени, че ще се справя.

Как върви личният ви живот в София?

Добре. Попаднах на готини хора, пък и съм комуникативен. На любовния фронт нямам нещо сериозно, защото съм още млад. Живея така, както ми е интересно на тези години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !