Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Лияна снима бате Николай в нов клип

отпечатай новината

13.05.2013 11:45 | Видян 2398 пъти

Лияна снима бате Николай в нов клип

Фолкзвездата на Лияна отново провокира феновете с  новия си видеоклип към песента Кой е той,  чиято премиера бе в ефира на Фен Тв. Хитовата изпълнителка  е подготвила за топлите летни дни, които предстоят, едно наистина горещо видео. Мястото на действието в клипа е автомивка, насред почти пустинен пейзаж  (каменната кариера в Кремиковци), в  която среща си дават куп атрактивни персонажи, пише Супер 19'.

Като собственик на автомивката се изявява популярният актьор  Николай Николаев, известен като бате Николай от Захарно петле.  Най-колоритният участник, обаче е малкият, но само на ръст актьор – Виктор, който въпреки комедийният си талант, в края на видеото изненадва всички с хулиганската си проява. Самата Лияна е по-красива от всякога в ролята си на перфектната изкусителка.

Тя така умело борави с женското си обаяние, че кара главния герой – моделът Крис, да загуби ума и дума в нейно присъствие. За съблазнителната визия  на родната Лара Крофт в клипа, заслуга имат гримьорът Мис Бони и коафьорът Жоро Петков. Режисьор на лентата отново е Ники Скерлев,  а самата песен е дело на композитора Мартин Биолчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !