Откриване на Българския павилон на...

60-то Венецианско биенале на изкуствата с куратор...

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

Маша: Григор ме кара да се чувствам млада

отпечатай новината

15.05.2013 15:45 | Видян 2388 пъти

Маша: Григор ме кара да се чувствам млада

Влюбената Мария Шарапова сподели, че Григор Димитров я кара да се чувства млада, пише Блиц. Рускинята очевидно е много щастлива с българина и вече не мълчи за връзката им, която беше разкрита. Папараци на британския "Дейли Мейл" изловиха влюбените да се целуват на романтична разходка в испанската столица Мадрид, след което към двамата заваляха още повече въпроси за това как са се събрали.  

"Да, Григор е по-млад от мен. Мислех, че ще е много трудно да имам за приятел човек, който се държи детински. По-голямата част от приятелите ми са по-големи от мен, а от опита, който имам в тениса и живота, винаги съм била по-зряла за възрастта си. Доста интересна е тази разлика във възрастта, която имаме с Григор. Кара ме да се чувствам млада", коментира Маша пред италианските медии.

"Като изключим колко е добър на корта, има много други положителни черти. А за мен, всичко зависи от характера, от онова, което имаш отвътре. През годините съм го виждала доста често, дори когато играеше на юношеските турнири. Все пак съм част от тениса от много време. Като човек обаче не го познавах добре. Така открих, че влага страст във всичко, че е запознат по доста теми и че се интересува от всичко онова, което се случва по света. Характеристика, която не е типична за момчетата на неговата възраст", добавя Шарапова.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !