Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Гувернантката на Кейт и Уилям - девствена

отпечатай новината

16.05.2013 10:45 | Видян 2622 пъти

Гувернантката на Кейт и Уилям - девствена

"Леля Антонела се е грижила изцяло за Елизабет II, перяла на ръка дори кожените ѝ палта – каза ми го самата тя!" – това обясни на репортери на сп. "Ки" Антонио Ферара – племенник на харесаната от Кейт и Уилям за гувернантка италианка Антонела Фрезолоне.

Тя бе препоръчана на херцогинята и херцога на Кеймбридж от тяхната баба - английската кралица, и ще се грижи за бебето им, което би трябвало да се появи на бял свят на 13 юли. Преди да заработи за наследника на британската корона и съпругата му, италианката години наред е била над десетилетие най-доверената прислужница на Елизабет II.

След като миналата седмица вестта за новия ангажимент на Антонела Фрезолоне обиколи светкавично Италия, местното пишещо братство употреби необичайно дълго време, за да открие откъде са корените й. Може би и защото се оказа, че тя е родена преди 42 години в затънтената в планините на областта Тоскана махала Беболи. Селцето влиза в границите на общината Лампорекио, която се намира недалеч от град Пистоя. Родителите на Антонела били земеделци, които едва свързвали двата края, има две сестри и брат. В Беболи все още живее по-голямата й сестра Розария, чийто дом през изминалите дни бе буквално обсаден от репортери, при това не само италиански.

Но жената ги допускаше само до входа и бе словоохотлива само по въпроси, свързани с миналото на Антонела до явяването й на спечеления конкурс за готвачка в английския кралски двор. Та сестра й била завършила техникума по туризъм в близкия известен балнеоложки курорт Монтекатини Терме, след което си намирала сезонна работа из хотелите по крайбрежието на Тоскана. И преди 13 години решила да си пробва късмета в Лондон, където заминала най-вече с цел да подпомогне материално току-що задомилия се и сдобил се с наследник по-малък брат Франко.

В английската столица Антонела се явила на обявен официално от Бъкингамския дворец конкурс за готвачи, спечелила го след строга селекция и била приета на работа. Първото, за което била харесана и от кралицата, и от децата й, били страхотно вкусните хляб и пица, които италианката приготвяла за трапезата им. Оттам нататък за Розария, за сестра ѝ Ана и брат й Франко всичко е "топ сикрет", може би и защото Антонела е подписала договор да не говори нищо и пред никого за трудовите си ангажименти из кралския двор. Като май единствено се е разприказвала пред словоохотливия си племенник Антонио, който между другото се изявява като актьор.

Според съседите на скромната родна къща на Антонела тя била изключително срамежлива, възпитана и състрадателна мома. Започнала била да помага на родителите си невръстна, като почти изцяло си плащала ученето в техникума по туризъм с изкараните през лятото пари с превиване на гръб из околните нивя. Любопитен е фактът, че никой в Беболи не може да си спомни някога да я е виждал с гадже, дори мислят, че е още девствена, но за това всичките й съселяни дават само едно обяснение – винаги милеела само за работата си. Нещо, което със сигурност не е останало тайна и за дългите уши на специалните служби на Нейно Величество британската кралица. Чийто внук Уилям сега ще плаща на Антонела по 27 хиляди евро на година, за да дундурка детето му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !