Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Секси агенти на МОСАД превзеха Слънчев бряг

отпечатай новината

16.05.2013 13:15 | Видян 1607 пъти

Секси агенти на МОСАД превзеха Слънчев бряг

Агенти на МОСАД вече са наводнили Слънчев бряг в очакване на първите израелски туристи, но пък предизвикват смут сред туристките, научи ексклузивно Всеки ден. Представителите на израелските тайни служби до един са сексапилни мачовци, които заради прикритието си ходят цивилни и нашенки и чужденки не разбират, че са тук по работа, а не за плажни удоволствия. Дами постоянно се опитвали да свалят агентите, които се чудели как хем да ги отбият, хем да останат инкогнито, разказват хотелиери.

Работата на МОСАД била заедно с туроператори от еврейската държава да проверяват обстойно хотелите, в които израелците ще отсядат. Внимателно проучвали ресторантите, баровете и казината, където гостите ще се забавляват. Всяка група от Израел ще бъде охранявана от агенти на МОСАД, които ще проверяват всяка педя по маршрута от летище Бургас до хотелите.

По няколко пъти на ден ще бъдат инспектирани и плажовете, където събират тен израелците. Специалните мерки тази година са взети заради атентата срещу автобус с израелски туристи на бургаското летище Сарафово на 18 юли 2012 г., когато загинаха петима евреи и българският шофьор на автобуса. Туристическият бранш обаче не отчита намаляване на потока от Израел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !