Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Луиза Григорова търси тоалет за абсолвентския си бал

отпечатай новината

17.05.2013 16:30 | Видян 2350 пъти

Луиза Григорова търси тоалет за абсолвентския си бал

Цял следобед вчера Луиза Григорова обикаля магазините, за да намери тоалет за абсолвентския си бал. Младата актриса, която проби с ролята си на Алекс в "Стъклен дом", завършва НАТФИЗ тази година, пише 24 часа.

"Не се вълнувам толкова - все пак не е абитуриентски бал. Търся си не официална рокля, а нещо спортно-елегантно, което ще мога да нося и след това във всекидневието", каза Луиза.

Другия четвъртък тя ще влезе в академията, за да получи дипломата си от професор Пламен Марков, който 4 г. я учи на актьорско майсторство. Целият клас ще се събере в 10 ч, когато ще е и церемонията. "Ще сме с рокли, няма да сме с тоги", каза Луиза.

Вечерта всички отиват в голям столичен клуб, където тя ще сложи новия си тоалет.

От две години младата актриса и състудентите играят дипломния си спектакъл. Той беше в две части - "Криминале от каменната ера, или двете стрели" и "Шпионажът през каменната ера, или Гущерчето". Освен в театъра Луиза направи и нова роля на малкия екран - тази година тя се появи в сериала "Дървото на живота", в който си партнира с Христо Шопов.

"Не знам дали ще имам много време за почивка. Най-вероятно скоро пак ще почнем снимки, но ще намеря няколко дни", обясни Григорова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !