Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мисиски откриха нов ресторант

отпечатай новината

20.05.2013 12:00 | Видян 4648 пъти | Гласували 1

Мисиски откриха нов ресторант

Собственичката  на ресторант Монтесито, Мисис България Деси Гръблева и нейното семейство,  отбелязаха събитието с елегантно парти, огромна торта и грандиозна заря. Гостите успяха да опитат подбрана част от вкусните ястия в новото меню на ресторанта, да се насладят на формейшън бални танци и да се забавляват на музикалните изпълнения. Водеща на събитието бе топ моделът Гери Дончева.

Ресторантът се намира в небезизвестния комплекс "Горублянско ханче". Напълно обновен, изцяло с променена визия. За романтичната атмосфера на салона допринасят класическите решения в обзавеждането с елементи в стил Луи XIV, атрактивният отварящ се покрив, огромните кристални полилеи и съчетанието на цветове в екрю и тюркоазено синьо в комбинация със златно.

Салонът на ресторанта разполага с 300 места обстановката е като в малък дворец , а градината е с капацитет от 140 и ще ви очарова със зеленина и уютни кътове. Ресторант "Montecito"разполага с общирен и луксозен салон в който гостите имат поглед от всяко кътче към централната част, дансинга и отваряемият покрив.

На откриването се събраха цял куп популярни личности, сред които бе и неотдавна омъжилата се Лейди България Цвети Разложка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !