Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Звездите разкриха своите най-съкровени тайни в Dancing Stars

отпечатай новината

21.05.2013 15:00 | Видян 2372 пъти

Звездите разкриха своите най-съкровени тайни в Dancing Stars

Снощи звездите на Dancing Stars споделиха най-съкровените си истории, a задачата им на сцената беше  да  ги преразкажат  и чрез танца.

Део съвсем открито призна за  своя наркотична зависимост от миналото.  Той призова младите хора повече да спортуват, повече да се влюбват и преди да правят глупости да помислят.  Део благодари на Елена Добрикова за нейната подкрепа и допълни, че любовта й му дава сили да продължи напред.  Танцът им – лиричен хип-хоп, обаче не бе на очакваното ниво и не успя да пресъздаде силата разказа, поради което те заеха препоследно място в класацията.

Стелла разказа за борбата си с тежката диагноза рак на щитовидната жлеза. Тя се обърна към  хората, които се борят с подобен проблем с думите: “Тук съм, здрава съм, боря се и живея”.  Контемпорари танцът й с Наско Месечков бе най-емоционалното им изпълнение  до момента и изправи жури и публика на крака.

Ангел и Дорина танцуваха като финалисти и лиричният им хип-хоп бе оценен с 3 десетки и ощетен  единствено от слабата оценка на Калин Сърменов.  На сцената Ангел се върна към спомените си от музикалното риалити „X Factor” и призна, че в него е пораснал за месеци.

Глория изпълни  фантастично  песента на Кристина Агилера от мюзикъла „Бурлеска”,  но не се справи успешно с  кабаретния танц,  като зае последно място за вечерта. Тя  определи като най-щастливия ден в живота си появата на дъщеря й Симона.

Една от най-неочакваните изненади дойде с танца фокстрот на Петко и Яна. Алфредо категорично заяви, че това е танцът на Петко, а Галена Великова потвърди, че е най-силното им представяне от началото на шоуто и най-доброто изпълнение на фокстрот до момента. Петко представи своя син Виктор  и допълни, че  то е едно много обичано дете, макар и на разделени родители.

Елен Колева и Калоян  бяха победителите на вечерта. Актрисата изигра танца си в стил Боливуд дори по-добре от своя професионален партньор Калоян. Те добавиха още 10 точки, като грабнаха победата в изтощителния състезателен маратон за двойки по чачача и джайв.  Елен с върна назад в годините и си спомни своята щастлива година, когато печели най-престижната награда за един актьор АСКЕЕР.

Екипът на Dancing Stars разплака рожденничката Алекс Сърчаджиева, като й поднесе торта-изненада  в ефир по повод нейния 30-годишен юбилей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !