Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДесиСлава влиза в "Къртицата", ще бори страх от високо

отпечатай новината

27.05.2013 15:15 | Видян 3275 пъти

ДесиСлава влиза в

Нова гост звезда влиза в Базата на "Къртицата" в четвъртък вечер. Фолк певицата ДесиСлава прие предизвикателството на шоуто, което промени представите за риалити телевизия в България.

"Приех, защото имам много страхове, които искам да се опитам да преодолея. Участието ми е предизвикателство и тест за самата мен", така ДесиСлава коментира решението си да стане част от "Къртицата". Звездата призна, че има страх от всякакви екстремни изживявания и най-вече от височини.

 "Сестра ми е голям фен на шоуто. Тя живее в Швейцария, но не е пропускала нито един епизод. Тя ми подшушна, че вече има подозрения кой е Къртицата. Смятам да проверя дали е права и да разкрия кой е Саботьора в Групата", разказа още Десислава, която вече активно се готви за влизането си в шоуто в четвъртък.

Единственото нещо, което певицата категорично не би направила във формата е да се съблече гола. С кои свои страхове и фобии ще се сблъска русата красавица в Базата и дали ще успее да разконспирира Къртицата, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !