Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Захари Бахаров: Не съм сексимвол

отпечатай новината

03.06.2013 09:15 | Видян 1938 пъти

Захари Бахаров: Не съм сексимвол

Захари Бахаров го закъса с краката. Актьорът изненадващо разкри, че скоро ще може да се придвижва само с патерици. “Кракът ми не е добре, четири седмици трябва да ги нося. През лятото ще се лекувам”, разказа актьорът в предаването Дикoff по Нова ТВ.

Големият недостатък на Захари се оказа езиков. Актьорът призна, че не знае английски и това му пречи на кариерата. “Разминавам се постоянно с роли заради английския. Получавам предложения, но не достатъчно”, твърди Захари. Той призна, че не се смята за секссимвол. “Тъпо е да ми задават въпрос дали не съм секссимвол. Срам ме е дори да го говорим и не се имам за такъв.

15-годишни момичета може би виждат нещо такова в мен, но не е сериозно”, коментира тв звезда от Под прикритие. В края на март актьорът от Народния театър и тв водеща Диди Алексиева се сдобиха с дъщеричка.

Това е второ дете за звездната двойка, които макар да не са женени, от няколко години живеят заедно. Двамата се радват още на почти 3-годишен син, който носи името Максим. Щастливата майка преди време призна, че идеята за сватба не им е съвсем чужда, но това не е на дневен ред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !