И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Емилия изпадна в тежка депресия

отпечатай новината

03.06.2013 11:00 | Видян 2607 пъти

Емилия изпадна в тежка депресия

Тежка депресия е налегнала Емилия . Певицата, която неотдавна претърпя катастрофа, не спира да се тормози от екзистенциални проблеми. Терзанията си тя публикува на стената си във Фейсбук

“Всеки ден осъзнаваме,че миналото не ни напуска, то е като настоящето и винаги е важно. Трябва да направим усилие с любов, силен дух и отговорност за да го възвърнем отново, но дали искаме да върнем миналото или да продължим напред без да се обръщаме назад?”, пише Емилия .

Тя признава, че не се чувства добре и разказва за мъките си, досущ като някоя героиня от песните си: “Прекарах тъмни и страшни нощи в които се питах: Защо?! Нима животът и любовта ме бяха изоставили. Тичах по пътища, лутах се, прескачах прегради, падах сто пъти. Прекосих реки и толкова студени пустини. Носих товари на онези които не спазват правилата на живота, но все пак усетих топлината и силата които загубих. Разбрах в сълзите си това което ми нашепваха.

Умолявах вятъра да ме вземе в прегръдките си, за да ме отведе много надалеч, там, където не съществуват болката и тъгата. Следвах стъпките му, които ми нашепваха: За да знаеш къде отиваш,трябва да не забравяш от къде идваш. Това е всичко което ми остана, но ме кара да не падам духом, защото знам от къде идвам. Аз знам къде отивам, защото знам от къде идвам”, пише фолк певицата, която разкрива неподозирани есеистични способности.

Клюката във фолк средите гласи, че дори Анелия се трогнала от писанията на своята най-омразна колежка. Тя се чудела как да помогне на  изпълнителката, за да не я налягат мрачни мисли. Тези дни се зашушука пък, че Ани отново е затоплила отношенията с бившето си гадже Мартин Данона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !