Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Ники затрил по Алисия половин милион

отпечатай новината

09.06.2013 09:00 | Видян 2259 пъти

Ники затрил по Алисия половин милион

Доста надълбоко в джоба на Ники Михайлов е стигнала ръката на бившата му приятелка Алисия. За тригодишната им любовна история, ако въобще в нея вратарят е вложил някакви чувства, чалга звездата го ошушкала с почти половин милион лева, пресмятат грубо от близкото обкръжение на национала, пише Уикенд.

Преди да вpеме решение да прекрати отношенията си с певицата, Михайлов въобще не пестял в харчовете си по нея. "Поне Никито не е циция. Нали разполага с много пари, не си броеше пачките тръгнеше ли да пилее по Алисия. Постоянно ѝ купуваше подаръци, кога парфюмче, кога дрешка, кога цветя", коментират източниците ни приключилите отношения между вратаря и фолк звездата.

Цитират дори конкретен случаи, при който в едно от посещенията си в София по време на пауза на холандското първенство стражът на "Твенте" оставил в столичен мол близо 3000 лева в бутик за бельо. Него Мамин Ники напуснал с торба, пълна с няколко чифта червени сутиени и прашки след което ги подарил на Алисия.

Безброй били подобни случки, в които Михайлов инцидентно решавал да изненада половинката си. Като сюрпризите му никога не били за по-малко от четирицифрена сума. 5 бона пък му стрували прословутите 1001 рози, които баровецът поднесе на едно участие на Алисия в края на миналата година. И до днес се шушука, че това била цената, която платил, за да омилостиви певицата, хванала го в поредната му изневяра, пише още Уикенд.

При всичките екзотични почивки на острови и в Сен Тропе бившата жена на Валери Божинов, разбира се, отново била на издръжка на съотборника му в националния отбор. Именно пред играчи в селекцията на Чичовото Михайлов се оплаквал, че разбира Божинов за делата, които води срещу Алисия относно издръжката на сина им Валери – младши, тъй като майка му харчела като мощна прахосмукачка.

"Добре, че не ѝ приписа нито една от колите си, че щеше да погълне повече от четвърт милион. Даваше ѝ да кара някои от автомобилите си, но си прибра ключовете", казват още запознати.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !