Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ники върти 2

отпечатай новината

30.05.2013 17:00 | Видян 6779 пъти | Гласували 1

Ники върти 2

Не една, а цели две жени стоят зад раздялата между Николай Михайлов и Алисия, твърдят сигурни източници. Поводът тригодишната им връзка да остане в миналото била небезизвестната сред столичните поръчители на евтин секс Звезделина Иванова, а мащехата на националния вратар Мария Петрова изиграла първостепенна роля за решението му да скъса със звездата на "Ара", пише Уикенд.

Точно преди седмица в пресата бе съобщено сензационната новина за разпада на иначе симпатичната светска двойка. Часове след публикацията Ники Михайлов реагира като ужилен и се опита да обвини най-тиражния таблоид в спекулации, измислици и лъжи.

Вратарят на „Твенте“ категорично отрече да се е разделял със своята приятелка. Дори с нагла ирония подхвърли, че отваряйки гардероба си, дрехите ѝ още били в, него.

В крайна сметка лъжецът се оказа самият той. Пет дни по-късно Мамин Ники обърна плочата и със специална декларация до медиите почти заглуши вълнението сред масите около новия кабинет на Орешарски, огласявайки, че е прекратил връзката си с Алисия.

Вече калената на раздели с футболисти изпълнителка само добави кратко, точно и ясно от фейсбука си: "Вярно е!".

Както и да бъде погледната, раздялата между Ники Михайлов и Алисия се печеше от края на миналата година. Според наши информатори двойката е била на косъм да сложи край преди Коледа. Тогава певицата изпаднала в депресия, след като не получила покана от бащата на гаджето си Борислав Михайлов да сподели семейната трапеза на Бъдни вечер. За празника шефът на БФС събрал цялата фамилия – родители, деца, зетьове, внуци, като от милото тържество единствената липсваща била именно Алисия.

Гузната съвест на Михайлов-младши, че е грехота по светлите дни около Рождество Христово да причинява нещастие и мъка на ближния си, го подтикнала да „залепи“ раните на обидената и огорчена звезда с екзотично новогодишно пътешествие.

Масло в огъня допълнително наля омразната на Алисия Николета Лозанова. Тя се изперчи с изказване, че нощите на бившата жена на съпруга ѝ Валери Божинов в леглото на нейния бивш изтичат.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !