Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Алисия към Ники Михайлов: "Виж какво изгуби!"

отпечатай новината

10.06.2013 15:45 | Видян 5891 пъти | Гласували 1

Алисия към Ники Михайлов:

Откакто се раздели с Ники Михайлов, Алисия не спира да се фука със снимки от специалните си фотосесии, информира вестник Всеки ден. Тя показва крака, деколтета, застава в предизвикателни пози, размята коси, облича тесни дрешки. Всичко това е с цел да покаже на своя вече бивш любим какво е изгубил.

Последния фотос, с който Алисия се похвали, е от клипа към новата й песен "Официално чужда". На него тя е по къси панталонки и секси топ, облечена почти като за леглото. Според феновете тя е едновременно предизвикателна и нежна. Преди това пък, Алисия се показа по бански и високи токчета, чекнеща се върху капака на черен автомобил.

Тя изрично подчерта, че няма как текстът на новото й парче, да се свърже с личния и живот. Това обаче не е вярно, защото в него се пее за раздяла и излиза точно, когато Али обяви, че се е разделила с вратаря на националите. Единствената разлика е, че в песента лирическата героиня къса с гаджето си, а в живота е точно обратното.

Наскоро Ники се похвали, че бързо е прежалил Алисия. Той се чувствал много добре след раздялата и вече мислел какво ще прави лятото - дори намекна, че има нова жена до себе си. Говори се, че това е моделката Звезделина Иванова. Футболистът обеща скоро да внесе яснота по въпроса.

Междувременно стана ясно, че Алисия също не си поплюва и вече има нова тръпка. Преди дни тя бе забелязана на морето в компанията на младия продуцент Стефан Сечков, брат на Вили Сечкова.

Снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !