Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Последен шанс за кандидат-миските в София този уикенд

отпечатай новината

11.06.2013 11:15 | Видян 1614 пъти

Последен шанс за кандидат-миските в София този уикенд

Този уикенд хубавици от цяла Южна България се стекоха към хотел Санкт Петербург в Пловдив за предпоследния кастинг за Мис България 2013. Освен красавици от града под тепетата, девойки се стекоха още от Стара Загора, Пазарджик, Панагюрище, Стамболийски, Димитровград, Кюстендил. Повечето момичета се похвалиха пред журито, че, въпреки че това не е първото им участие в конкурс, определено е най-вълнуващото, тъй като е тяхна детска мечта. Кандидатките се похвалиха с различни таланти, като най-често момичетата се гордеят с уменията си да танцуват, а една от тях смая журито с желанието си да се реализира като неврохирург. Млада дама, явила се на кастинга в Пловдив, трогна журито до сълзи с разтърсваща лична история.

Сред кандидатките за най-престижната корона беше и новоизбраната Мис Пловдив 2013 Джулия Стоянова, на която Тихомир Белегански вече предрече голямо бъдеще на модния подиум. Част от кандидат-миските получиха и първите си персонални задачи, а именно да свалят по няколко килограма от фигурата си. Изненадващо обаче журито посъветва една от кандидатките тъкмо обратното - да качи няколко килограма и да се яви отново на следващия кастинг.

Журито на кастинга във Пловдив отново беше в състав Мис България 2012 Габриела Василева, Тихомир Белегански – мениджър на най-успешните български модели в чужбина, фотографът Велислава Каймаканова-Ножарова, открила Николета Лозанова за модния бизнес, и Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на шоуто по TV7.

Вечерта преди старта на кастинга, клуб Брилянтин в Пловдив беше разтърсен от поредното горещо „Мис БГ парти”, което събра най-красивите дами на града под един покрив. Даденостите им не останаха скрити за екипа на конкурса и най-достойните сред тях бяха изненадани със специална покана да се явят на кастинга за короната. Заключителното Мис БГ парти ще взриви столичния клуб „Найт Флайт” този петък, 14 юни, след 23:00. На 15 и 16 юни от 10:00 са и последните кастинги за конкурса Мис България 2013, които ще се състоят в София в хотел „Принцес”.

Най-красивите кандидатки, явили се на кастингите в четирите града, ще станат част от риалити формата „Мис България 2013”, който ще се излъчва по TV7 от 15 юли и ще проследи пътя към короната на българските момичета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !