Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джоко Росич ослепя

отпечатай новината

11.06.2013 13:45 | Видян 2180 пъти

Джоко Росич ослепя

Джоко, който бе предан на жената до себе си през всичките години на техния брак е изпаднал в униние след загубата и се е затворил в себе си, разкрива Всеки ден. Брат му, който е дошъл от Сърбия да му помогне с погребението заминава след седмица, сподели един от най-близките приятели на Джоко - писателят Йордан Василев. "Джоко остана сам. Тъжно и тежко е."

Въпреки това всички негови приятели се заричат да продължават да го подкрепят и да помагат с каквото могат. Самият Джоко също бе с разклатено здраве преди месеци, когато заради преумора влезе в болница с пневмония. Съпругата на Росич - Лиляна почина миналата неделя от рак на панкреаса. Откакто разбрал за болестта, Джоко бил неолъчно да нея. Преди две години при нелеп инцидент - задавяне с баничка  - почина доведеният му син Стоян  Колев.

76-годишният Джоко Росич, който почти не вижда, се уповаваше изключително на съпругата си. Актьорът с уникален глас признаваше публично, че дори не може да чете сам и отказва роли, заради невъзможността да учи сценария.

"Сега кой ще се грижи за него?" кахърят се колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !