Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Любовницата на Путин стяга сватба

отпечатай новината

11.06.2013 14:15 | Видян 7168 пъти

Любовницата на Путин стяга сватба

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от 2004г. Алина Кабаева е сочена за най-вероятната наследница на Людмила Путина след  развода на президента, пише Всеки ден.

Наскоро красавицата взриви медиите в Русия, заявявайки, че има мъж до себе си и двамата дори обсъждат сватбата си. Тя обаче пази в тайна годеника си.

Според журналистите в Москва той може да е само един-Владимир Путин. Кабаева е сочена за любовница на президента през последните 6 години и майка на двете му извънбрачни деца.

През 2008г. тя роди момче, а през ноември 2012г. тайно роди и момиченце. Алина винаги е пазела в тайна кой е бащата на сина й, а в началото дори обяви детето за свой племенник. В последното си интервю преди развода на президента Алина напълно отрече да има деца, но призна, че срещнала мъжа, с когото иска да създаде семейство и сватбата й може да е съвсем скоро. Не каза обаче кой е той.

Треньорката по гимнастика на Кабаева Ирина Винер, съпругата на милиардера Алишер Усманов, каза "Когато Алина намери за добре, тя ще разкрие всичко. Аз просто съм щастлива за нея."

Снимка: postironic.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !