Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стелла си тръгна сърдита

отпечатай новината

11.06.2013 15:15 | Видян 2796 пъти

Стелла си тръгна сърдита

Каскадьорката Стелла Ангелова си тръгна сърдита за Америка, информира Всеки ден. Русата амбиция напусна България уж доволна, че хората се "запознаха" с нея, но всъщност обидена от второто място в Денсинг Старс. Тя е убедена, че е заслужавала победа. Стелла е обещала да вземе в САЩ и новия си приятел Атнас Месечков.

"Имаме план", разкри Наско малко преди Стелла да си тръгне за Лос Анджелис. Танцьорът намекна, че с каскадьорката са се разбрали той да я последва отвъд океана при първа възможност. Наско се надява да направи в Холивуд кариера на хореограф и танцьор, за което Стелла обещала да му помогне. Двамата вече кроят планове за общи участия в клипове и дори филми.

Както Всеки ден първи писа, между двамата има нещо много повече от чисто приятелство и колегиални отношения. Танцьорът няколко пъти се обясни публично в любов на партньорката си. Самата тя спазва известна дистанция, макар да твърди, че Месечков и е много скъп. "Не знам как ще се разделя с този човек" призна бившата гимнастичка. Тя прекара последната си вечер на родна земя заедно с него. На следващия ден той я изпрати на самолета за САЩ, споделяйки, че това е един от най-тъжните му дни. Твърдо обаче е убеден, че нещата между двамата едва сега започват.

Дали Стелла ще го заведе в САЩ засега остава пълна загадка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !