Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Годжи стана комарджия

отпечатай новината

13.06.2013 12:45 | Видян 5859 пъти | Гласували 1

Годжи стана комарджия

"Край на залозите! 32, червено." Напоследък Годжи нонстоп чува тази фраза от устата на сексапилно женско крупие в казиното. Дясната ръка на Слави Трифонов се е пропил в мътните води на хазарта, информира България днес.

Няма изгледи скоро да се отърве от опасния си порок, коментират загрижено от обкръжението му. Посещенията на Годжи в казина и игрални зали не са от вчера. Още преди десетина години, когато "Ку-ку бенд" бяха на върха на славата си, тоест когато Годжи се опаричил, започнал да залага. 

Искрено се забавлявал на късмета си, слагал стотици левове на конни състезания, футболни мачове, започнал и да разучава рулетката. Страшно се зарибил и по тузарския покер в комплект с пури и уиски. Прекарвал безсънни нощи пред компютъра, разучавайки начини за самоконтрол, блъф и следене на картите.

Хобито му се превърнало в опасна мания след скорошната му раздяла с балерината Станислава. Басистът с разбито сърце не ставал от игралната маса с часове, правел безумно високи залози. Станал рисков играч - любимите жертви на казината.

"Годжи тайно си вярва, че има свръхспособности и по някакъв начин може да познава числата и картите", шушукат из гримьорните на " Шоуто на Слави". Неведнъж е разказвал за медиумните способности на баща си. По думите му родителят на музиканта викал духове на мъртъвци - често контактувал с Брежнев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !